Theme editor

wp site

Goede opmaak bewerker plugin.

Wanneer je een bericht of een pagina aanmaakt in WordPress heb je de standaard editor waar je met tekst en een kleine editor je pagina kan gaan opbouwen. Echter is dit geen makkelijke opdracht om op die manier een mooie pagina te bouwen. Wij kunnen de Elementor plugin aanraden voor een mooie opmaak van jouw pagina’s en berichten.

Theme bewerken met Elementor.

Elementor is een geweldige plugin wanneer het aankomt op het bewerken en de opmaak van een mooie pagina en bericht. Ook wij gebruiken op deze website Elementor en daardoor kunnen wij op een makkelijke en mooie manier een goede opmaak realiseren van onze pagina’s en berichten. In eerste instantie moet je een blok toevoegen waarin je kan kiezen uit volgende soorten blokken. 

Met bovenstaande blokken kan je al een mooie opmaak realiseren van waar je welke info wilt geven. Wil je dit op een mooie manier doen in de standaard editor, dan ga je al de html en css mogen aanpassen.

Vervolgens kan je deze blokken opvullen naar keuze met de vele mogelijkheden die Elementor je te bieden heeft. Deze zijn als volgt. 

Zoals je kan zien bied Elementor jou 30 verschillende opties aan waarmee je jouw blokken kan opvullen. Het is kinderspel om op deze manier een mooie en toffe pagina te bouwen. Wij kunnen Elementor zeker aanraden !

De betaalversie van Elementor.

Elementor is een gratis plugin, maar je kan er ook de betaalversie van nemen. Met de betaalversie kan je nog heel wat extra aanpassen zodat je heel de website volledig op maat kan opmaken met Elementor. Zo heb je al 50+ extra widget opties zoals hierboven te vinden. Deze zijn:

Vervolgens heb je nog 300+ PRO themes om de opmaak volledig naar wens te maken. Heb je ook nog een aparte optie om WooCommerce shops qua opmaak aan te passen en kan je jouw eigen popups op maat maken voor jouw website. Zoals we Elementor wel kennen allemaal in een zeer mooie en deftige opmaak.

Elementor Pro kopen.

Wil je toch wat geld in je website of webshop pompen om een zeer mooie en unieke site te bouwen? Dan kunnen we de Elementor PRO versie zeker aanraden. Je kan deze online kopen en de prijzen zijn als volgt:

Personal

$49/jaar

Voor 1 website

Business

$99/jaar

Voor 3 websites

Unlimited

$199/jaar

Ongelimiteerd aantal websites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *